Meer informatie over Prijzen verzekering hond | Honden Verzekering

Kent u de voordelen van een honden verzekering?
Overal waar er klanten te winnen zijn is er sprake van concurrentie onder de verschillende aanbieders van hondenverzekeringen. De verschillende verzekeringsmaatschappijen die honden verzekeringen aanbieden komen met kortingen, speciale acties en weggevertjes om de klanten bij de ander weg te houden.

Aanbieders hondenverzekeringen

Bij hondenverzekeringen wordt voornamelijk met de prijzen geconcurreerd door de verzekeringsmaatschappijen. Zeker nu in de tijden van de crisis happen mensen sneller op een lagere prijs en daar spelen de verzekeraars natuurlijk op in.

Maar het draait zeker niet alleen maar om de prijs die u maandelijks moet betalen bij een honden verzekering. Er zijn nog een aantal andere prijzen in de verzekering waar de maatschappijen mee concurreren onder elkaar. Voor u zijn deze andere prijzen ook van groot belang betreffende uw honden verzekering. U zult bij het afsluiten van een geschikte honden verzekering voor u dan ook niet alleen op de maandelijkse kosten moeten letten.

Prijs honden verzekering

Als we een verzekering gaan afsluiten dan willen we natuurlijk goed gedekt zijn tegen alles wat er kan gebeuren. Ook wilt u zich in het geval dat u zich verzekert, niet meer druk hoeven te maken over financiële zaken tijdens een ongeval. Om daarvoor te zorgen zult u op een aantal prijzen moeten letten bij het afsluiten van een honden verzekering.

Om te beginnen moet de verzekering maandelijks niet teveel kosten. Als u uw maandelijkse verzekeringskosten niet meer kunt betalen dan wordt er in geval van nood niks meer voor u verzekerd. U heeft dan eigenlijk al die tijd voor niks betaald. Zorg er dus voor dat u uw maandelijkse verzekeringskosten kunt betalen en geen achterstand opdoet.

De kosten van een goede honden verzekering verschillen van ongeveer 15 euro per maand tot een 30 euro per maand. Het wilt niet altijd zeggen dat een duurdere verzekering een betere verzekering is, let hier dus altijd goed op. Enkele verzekeringen die qua prijs goed in elkaar steken zijn

  • Kruidvat,
  • Petplan
  • en Proteq dier & zorg.

Daarnaast is het belangrijk dat u even kijkt naar het eigen risico van de honden verzekering die u wilt gaan afsluiten. Als de prijzen van het eigen risico in percentages zijn kunt u hier beter niet aan beginnen. In veel gevallen is dit wel stukken goedkoper, maar als uw hond een keer iets ernstigs heeft dan lopen de kosten hoog op en dus ook uw kosten van het uw eigen risico. Door een vast bedrag af te sluiten voor uw eigen risico weet u altijd van te voren wat u kwijt bent en kan dit ook niet meer oplopen. Een goed en redelijk eigen risico ligt ongeveer rond de 20 euro. Als in met een percentage wordt gewerkt dan kunt u hier rekenen op een 15% tot 20%.

Hondenverzekering Kruidvat

Verder wilt u nog naar de maximale prijs kijken wat de honden verzekering vergoedt per jaar. Als uw verzekering jaarlijks een prijs van maximaal €2000 vergoedt en u krijgt een rekening met een prijs van €2500 dan is dat natuurlijk erg vervelend. U wilt dus altijd een hoge maximale prijs wat uw verzekering per jaar vergoedt, hierdoor bent er verzekerd van niet meer bij te hoeven betalen.

Hondenverzekering Hema

Natuurlijk zijn de prijzen van groot belang als we een verzekering gaan afsluiten, maar dat is lang niet alles wat telt. U wilt er namelijk op de eerste plek zeker van zijn dat uw hond een goede zorg krijgt als die dat nodig heeft, dat is immers prijsloos.

Schenk dus ook altijd wat aandacht aan de polisvoorwaarden van de honden verzekering, want als uw hond niet wordt geholpen dan is dat de duurste prijs die we moeten betalen.